Menu

Mijn passie voor auto's


Over ons

Mijn passie voor auto's

Goedemiddag, mijn naam is Eva! Van jong af aan heb ik al interesse in auto's. Toen ik 18 werd, ben ik dan ook meteen begonnen met het volgen van rijlessen. Sinds kort wil ik graag mijn passie over auto's met jullie delen en schrijf ik hier op mijn blog alles over auto's en auto service. In de blogposts vind je alles over het onderhouden van jouw auto, autoreparaties en nog veel meer. Ben jij dus benieuwd hoe jij jouw auto het best kunt onderhouden en welke service er nodig is voor jouw eigen auto? Lees dan snel verder op mijn blog en leer meer over dit onderwerp!

Categorie├źn

Recente artikelen

autoschade
28 januari 2019

Wat te doen bij autoschade   Voor velen is de

Autoschade: Wat te doen na een aanrijding?
11 september 2018

Een auto-ongeluk is een nare gebeurtenis en hoe ve

Touringcar
10 juli 2018

Wanneer het gaat om het vervoer van mensen zijn er

Autoschade
22 mei 2018

Je auto is een waardevol bezit. Het is je vrijheid

Touringcar

Wanneer het gaat om het vervoer van mensen zijn er tal van mogelijkheden. Vervoersmiddelen zoals auto's, treinen en fietsen worden dagelijks massaal ingezet om iedereen van plek A naar plek B te krijgen. Maar wat als er grote gezelschappen tegelijkertijd vervoerd moeten worden? Bijvoorbeeld bij een bedrijfsuitje, een klas die gaat zwemmen in een zwembad verderop, of een zakendelegatie die vergaderingen in verschillende delen van het land moeten bijwonen? Op zulke momenten ligt het inhuren van een touringcar van De Roo taxi en autoverhuur zeer voor de hand. Een touringcar is over het algemeen een ruime (eventuele dubbeldeks) bus, die ruimte biedt aan tientallen personen tegelijk. Deze bussen kunnen worden gehuurd voor bijvoorbeeld een dagdeel, een dag, of meerdere dagen. Een touringcar komt standaard met een chauffeur. De wet verbied het om een touringcar te verhuren zonder chauffeur. 

 

Aan boord   

Een touringcar beschikt gezien zijn omvang over een zeer grote opslagruimte voor bagage en eventuele andere spullen die mee moeten. Daarnaast zijn de meeste versies voorzien van wifi aan boord. Dit betreft meestal een wifi verbinding met een beperkt aantal mb's of gb's aan dataruimte. Ook beschikken de meeste bussen over meerdere flatscreens aan boord. Op deze manier kan er bijvoorbeeld tegelijk worden gekeken naar een film of een presentatie aan boord. Ook zijn bij de meeste bussen bij alle zitplaatsen stopcontacten aanwezig. Deze kunnen worden aangewend om mobiele telefoons, tablets of laptops mee op te laden. Ook kan, tegen meerprijs, een beperkte vorm van catering in de bus worden voorzien. Dit bestaat meestal uit gekoelde drankjes en enkele kant en klare hapjes.   

Voordelen   

Het huren van een bus werkt kostenbesparend. Voor een prijs kan een geheel gezelschap worden vervoerd. Op deze manier worden bureaucratische zaken zoals lastige declaraties van elk afzonderlijk lid van het gezelschap voorkomen. Ook is het aanzienlijk voordeliger dan wanneer eenieder apart op reis gaat naar dezelfde bestemming. Een ander voordeel is dat er tijdens de rit in de bus aandacht kan worden besteed aan zaken die relevant kunnen zijn. Bijvoorbeeld in het geval van een sportteam. De coach kan naar de aanwezige microfoon grijpen en eventuele tactische zaken bespreken. In het geval van een reisgezelschap kan een gids tekst en uitleg geven over de locaties die ze gaan bezoeken en waar ze momenteel langs rijden. De kosten van het huren van een touringcar liggen ver uiteen. Iedere aanbieder vraagt wat anders. Het loont zich daarom ook in het bijzonder om vooraf een goed vergelijkend onderzoek te doen naar de prijzen. Dit kan enorme besparingen opleveren. De bussen beschikken tevens over een inzittendenverzekering in het onverhoopte geval dat er iets zou gebeuren. Door het huren van een bus hoef je je niet meer bezig te houden met het vervoer, slechts met je gezelschap.